Hans Janssen Broekmans Advocatuur

Welkom bij RKvv BEVO - Beringe

Welkom op de website van RK voetbalvereniging BEVO uit Beringe.
BEVO is de afkorting van "Bij Eendracht Volgt Overwinning" en is opgericht in 1948. RKvv BEVO staat middenin de gemeenschap van het kerkdorp Beringe, in de gemeente Peel en Maas.

Laatste nieuws

Demonstratiewedstrijd OldStars walking football (wandelend voetballen) groot succes

Onder een stralende zon en onder toeziend oog van vele toeschouwers heeft het OldStars-team van vv BEVO en vv Helden een demonstratiewedstijd walking football oftewel wandelend voetballen gegeven.

vv BEVO had het initiatief genomen voor deze wedstrijd. Dit als voorwedstrijd van de derby BEVO 1 - Helden 1. vv Helden was meteen bereid om hieraan mee te werken. Onder leiding van Hai Vervoort (KNVB) werden er 4 "helften" van steeds 10 minuten gespeeld. In de korte pauzes had men dan de gelegenheid om e.e.a. te verbeteren. Het zag er in het begin best koddig uit, maar de spelers hadden er erg veel plezier in. En naar mate de wedstrijd vorderde ging het steeds beter. De OldStars, het waren allemaal 60-70 plussers, waren nog fanatiek. Alleen het niet mogen rennen was voor de meesten het moeilijkste. Het ontlokte dan ook de opmerking "vreuger moste wae rennen, en nou moge wae ut neet mier". Na de wedstrijd alleen maar positieve geluiden. Met vond het erg leuk en gezellig. Tijdens de beroemde 3e helft wist men precies te vertellen hoe het wel of niet moest! Meest gemaakte opmerking: voor herhaling vatbaar. Een ideale vorm om lekker bezig te zijn. Walking football is voor zowel heren als dames. Men hoeft niet perse te hebben gevoetbald. Meedoen, lekker bewegen en contacten maken dat is het belangrijkste. Met walking football ben je niet afhankelijk van een bepaalde dag. Je kan het te allen tijden spelen. vv BEVO gaat nu verder aan de slag om een vast team op de been te krijgen en zal het walking football verder promoten. Niet alleen voor Beringe maar voor de hele gemeente Peel en Maas.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie dan kan dat via de mail bij Henk Truijen (vv BEVO) henktruijen@hetnet.nl of 06-48481459.

»
Unieke actie met Partyservice Hans Janssen voor Beringe Buiten
 
Gun jij het initiatief Beringe Buiten een extra financieel steuntje? Dan is dit je kans!
Partyservice Hans Janssen en Stichting Beringe Buiten gaan een samenwerking aan. Van 1 december 2017 t/m 1 oktober 2018 kun je bij een online bestelling bij Partyservice Hans Janssen een actiecode gebruiken. Van iedereen die deze code gebruikt, gaat 5% van het totaal bedrag van de bestelling rechtstreeks naar het initiatief Beringe Buiten.
 
Beringe zijn we samen, gebruik daarom de actiecode: "SAMEN BERINGE" bij het plaatsen van je bestelling.
 
Steun Beringe Buiten en bestel via www.partyservicehansjanssen.nl met actiecode SAMEN BERINGE bij Partyservice Hans Janssen!
»
BEVO jeugdkamp 2018

Aan de ouders van en de spelers van de D-, E-, F-en kabouterteams

De kampcommissie voor het alweer 32ste jeugdvoetbalkamp draait alweer op volle toeren en de eerste voorbereidingen zijn dan ook al weer achter de rug. Zoals elk jaar gaan we ook dit jaar tijdens het Pinksterweekend met de jongste jeugdleden van v.v. BEVO op jeugdvoetbalkamp. Dit jaar valt Pinksteren en dus ook het kamp op zaterdag 19 mei tot en met maandag 21 mei. Ook voor 2018 hebben we weer een prachtige accommodatie gevonden. De reis met de vertrouwde bus van Roedje gaat naar het Belgische Ellikom. De kampplaats waar we heen gaan heet Bivakhuis de Kariboe.

Lees verder »
Statusupdate Beringe Buiten - 16 december 2017

WWW.BERINGEBUITEN.NL

Steun ons zodat we daadwerkelijk in 2018 de schop in de grond kunnen zetten

 

Help ons door actief deel te nemen in een werkgroep - Dit plan kan alléén maar tot uitvoering worden gebracht als we er samen de schouders onder zetten. Wil jij hier ook het komende jaar je bijdrage aan leveren? Meld je aan door een mail te sturen naar beringebuiten@infoberinge.nl en geef je bijdrage binnen een werkgroep op je eigen vakgebied, kennis en kunde. Bouw ook mee aan óns Beringe! 

We hebben inmiddels het streefbedrag van €25.000 aan obligatie inschrijvingen bereikt. BEDANKT BERINGE!!! Inschrijvingen lopen echter nog door tot 31/12/2017. Nog niet ingeschreven? Wacht niet en schrijf je vandaag nog in!  Voor meer informatie over Beringe Buiten en digitale inschrijving voor de obligatielening ga naar  www.beringebuiten.nl

Gebruik bij een online bestelling bij Partyservice Hans Janssen de actiecode: "SAMEN BERINGE" want Beringe zijn we samen! Van iedereen die deze code gebruikt, gaat 5% van het totaal bedrag van de bestelling rechtstreeks naar het initiatief Beringe Buiten. Bestel dus via via www.partyservicehansjanssen.nl

Lees verder »