Hans Janssen Broekmans Advocatuur

Hier vindt u de uitslagen van de afgelopen 3 wedstrijddagen voor de Senioren, Jeugd en de Veteranen. Voor meer uitslagen en de wedstrijdverslagen kunt u op de teampagina terecht.

Verslag BEVO 1 - Reuver 1

Datum: 08-10-2017
Tijdstip: 14.30 uur
Uitslag: 5-1

BEVO superieur aan Reuver

Na vorige week gespeeld te hebben tegen de ene koploper Helden en daartegen het onderspit moest delven, kwam vanmiddag Reuver in Beringe op bezoek. Ook Reuver had inmiddels de volle buit binnen uit de eerste twee duels.

De eerste 10 minuten van dit duel creëerde Reuver zich enkele heel goede mogelijkhgeden, waarbij BEVO door het oog van de naald kroop. Maar al snel werd duidelijk, dat dit Reuver het de gedreven BEVO-ploeg vanmiddag niet heel erg moeilijk kon maken.

BEVO speelde compact en zette de Reuver-ploeg al vroeg onder druk, waardoor de kwaliteit in de Reuver-defensie ontbrak om zich hier op een goede manier onder uit te voetballen.

Al in de 10e minuut kwam BEVO dan ook op voorsprong na een sublieme actie van Kevin Vossen op de linkerflank, hij passerde enkele verdedigers en ging de een/twee aan met Sam van Rijt en kreeg de bal terug. Kevin passeerde nog een verdediger en legt perfect terug op Sam, die eenvoudig afrond 1 - 0.

Hierna krijgt BEVO nog legio kansen om de voorsprong uit te breiden, maar de voorwaartsen hadden het vizier ietwat te hoog afgesteld, waardoor de ballen voornamelijk in de ballenvanger terecht kwamen!

Ongeveer 10 minuten voor rust werd BEVO’s linksachter Maurice Kessels zodanig geblesseerd, dat hij zich moest laten vervangen door Roel Verhaegh.

Ongeveer 5 minuten voor rust dan de bevrijdende 2 -0 na goed voorbereidend werk van Luuk van Rijt, deze stuurt Kris Hermans diep en rond uitstekend af in de verre hoek.

De rust gaat dan ook in met een geenszins geflatteerde 2 – 0 voorsprong voor de BEVO-ploeg.

In de rust een tevreden BEVO-trainer Wilgert Janssen, die ditmaal kon volstaan met het zetten van enkele kleine puntjes op de i.

Na rust begon BEVO wederom sterk aan de tweede helft en scoorde al in de eerste minuut na een perfecte aanval via Roger Gielen, die Roel Verhaegh in stelling bracht. Roel deed wat hem geleerd is en geeft een perfecte voorzet bij de tweede paal, waar Sam van Rijt attent reageert en de bal binnen werkt 3 – 0.

BEVO bleef heer en meester vanmiddag en aanval op aanval golft op het Reuver-doel, alleen het vizier, vooral bij afstandsschoten, staat wederom te hoog afgesteld.

Ongeveer 20 minuten voor tijd volgt dan de genadeklap voor deze vanmiddag kansloze tegenstander en scoort Kevin Vossen met het hoofd de 4 – 0 na een goede voorzet vanaf links door Rob Minten.

Alsof dit nog niet genoeg was, werd hier nog een vijfde treffer aan toegevoegd in de 78e minuut, na een goede actie van Luuk van Rijt werd Rob Minten op links weggestuurd. Rob legt goed terug op Kevin Vossen, die eenvoudig binnenschiet.

De enige smet op dit duel was de enige tegentreffer, waarbij een BEVO-verdediger onvoldoende ingreep, waarbij de linkerspits via deze verdediger BEVO-keeper Nick Steeghs kansloos liet 5 – 1.

De BEVO-ploeg speelde vanmiddag een puike wedstrijd en gaat met het nodige vertrouwen op kermiszondag richting Asenray, waarbij we uiteraard hopen, wederom de volle winst binnen te halen.  

Post dit verslag op: Hyves
« Terug