Hans Janssen Broekmans Advocatuur

Hier vindt u de uitslagen van de afgelopen 3 wedstrijddagen voor de Senioren, Jeugd en de Veteranen. Voor meer uitslagen en de wedstrijdverslagen kunt u op de teampagina terecht.

Verslag Bieslo 1 - BEVO 1

Datum: 12-04-2018
Tijdstip: 18.30 uur
Uitslag: 1-3

Jeugdig BEVO naar winst

 

BEVO heeft in Beesel met een zeer jeugdig team toch de volle winst binnengehaald in een wedstrijd met veel kansen. BEVO begon veel te slap aan deze wedstrijd, wat deels waarschijnlijk te maken had met het vroege aanvangstijdstip, waardoor we pas een kwartiertje vóór aanvang van de wedstrijd konden warm lopen.

De KNVB moet zich toch nog maar eens achter de oren krabben. We zijn helaas nog geen professionals, waardoor het gewoon heel lastig is om op een dergelijk tijdstip acte de présence te kunnen geven!

Bieslo creëert zich in deze fase enkele mogelijkheidjes, maar ook Bieslo was vanavond niet bij machte om het de gehavende BEVO-ploeg echt moeilijk te maken, al was het met name in de tweede helft enkele malen dichtbij de gelijkmaker. Echter de BEVO-defensie bleef overeind met als uitblinker keeper Nick Steeghs, die met verve zijn doel verdedigde.

In de 21e minuut, uit een van de eerste mogelijkheden, scoort Rob Minten via een verdediger met het hoofd de 0 – 1, na goed voorbereidend werk van Stan Timmermans en Sten Janssen, die een lepe dieptepass gaf op de sprintende Kris Hermans, die Rob’s hoof bereikte.

In de 32e minuut kreeg Bieslo een goede mogelijkheid om de stand weer gelijk te trekken, maar Nick Steeghs redt met de voet.

BEVO kwam steeds beter in haar spel en speelde zich nog enkele dotten van kansen uit.

Jeffrey Spee geeft een dieptepass op Rob Minten, die de verdediger uitspeelt en de bal simpel probeerde binnen te schieten, echter hij schiet met  links over en langs.

Enkele minuten later is het dan wel raak na een aanval opgezet door Guido Gielen, die Ivo Martens vindt, welke vervolgens Rob Minten wegstuurt. Ditmaal blijft Rob wel koel en scoort de 0 – 2.

Jammer voor BEVO, dat men kort voor rust nog de aansluitingstreffer weggeeft, waardoor Bieslo hoop blijft houden 1 – 2.

Na rust een onrustig BEVO en Bieslo gaat erin geloven. Echter BEVO kan naar hartelust counteren, maar doet dit helaas veel te slordig en ontbeert ook wel geluk in de afwerking!

Keeper Nick Steeghs redt in deze periode ook nog enkele malen uitstekend en houd zijn doel verder schoon.

In de 60e minuut wordt de verdienstelijk spelende jeugdspeler Sten Janssen vervangen door een andere jeugdspeler Sam Dielissen, die zijn taken ook goed uitvoerde en daarmee ook zijn eerste minuten in de hoofdmacht mocht maken.

In de 80e minuut Scoort Kris Hermans uit een dieptepass van Jeffery Spee de bevrijdende 1 – 3 en de strijd was gestreden. Een goede mogelijkheid om ook Menno Theunissen en Roel Vossen ook nog minuten te laten maken.

Kort voor tijd kreeg deze Roel Vossen nog een uitstekende kans om zich onsterfelkijk te maken, echter helaas kreeg hij de bal niet voorbij de uitkomende keeper.

Het bleef uiteindelijk 1 – 3 en behaalde BEVO toch wel een verdiende overwinning op dit Bieslo.

Zondag gaan we op bezoek bij Maasgouw in Thorn.     

Post dit verslag op: Hyves
« Terug