Hans Janssen Broekmans Advocatuur

Hier vindt u de uitslagen van de afgelopen 3 wedstrijddagen voor de Senioren, Jeugd en de Veteranen. Voor meer uitslagen en de wedstrijdverslagen kunt u op de teampagina terecht.

Verslag Roggel 1 - BEVO 1

Datum: 13-05-2018
Tijdstip: 14.30 uur
Uitslag: 0-4

BEVO weer overtuigend naar winst

Vanmiddag was Roggel gastheer voor de Bevonaren. De BEVO-mannen waren zeer ingenomen met de weersomstandigheden van vanmiddag. De grasmat lag er perfect bij en de druilerige regen hielp hier nog een handje aan mee.

In de eerste helft een fel en fris van de lever spelend BEVO, dat vol druk zette op de Roggel-verdediging en dat resulteerde al in de 3e minuut in de openingstreffer. Deze kwam op naam van Ivo Martens, die een combinatie tussen Frank van Berlo, Rob Minten en Kris Hermans keurig binnenschiet met een schuiver in  de rechter benedenhoek 0 – 1.

BEVO bleef de veruit betere ploeg en combineerde er lustig op los. In de 20e minuut wordt Rob Minten in stelling gebracht, na een snel uitgevoerde aanval over rechts via Kris Hermans, die de bal panklaar legt voor Rob, maar helaas mist Rob voor open doel en schiet een halve meter over.

Tien minuten voor rust valt dan toch de 0 – 2, na een snel uitgevoerde aanval over links, waarbij Jeffrey Spee linkerverdediger Guido Gielen diep stuurt. Guido legt de bal laag terug op de inkomende Kevin Vossen, die de bal het beslissende tikje geeft.

Twee minuten later had de strijd al beslist kunnen zijn, toen Guido Gielen wederom diep werd gestuurd, nu door Rob Minten. Echter Ivo Martens kon ditmaal de keeper niet verschalken, na opnieuw goed terugleggen van Guido.

De rust gaat dan ook in met een dikverdiende 2 – 0 voorsprong voor de BEVO-ploeg.

In het eerste kwartier na rust nam de BEVO-ploeg iets teveel gas terug, waardoor de Roggelnaren het initiatief naar zich toe trokken. Maar deze Roogelploeg kon vanmiddag weinig potten breken, tegen de Bevonaren. Het kreeg nog wel een uitstekende kans om de aansluitingstreffer te maken, maar de Roggel-aanvaller schoot in buitenspelpositie buiten bereik van BEVO-keeper Nick Steeghs tegen de paal.

Hierna was het weer de beurt aan de BEVO-ploeg om de wedstrijd definitief in het slot te gooien. Na enkele goede kansen op uitbreiding van de voorsprong, lanceerde Rob Minten diens ploeggenoot Kevin Vossen in de 74e minuut en Kevin rond alleen voor de keeper beheerst af 0 – 3.

Het slotakkoord komt van de voet van routinier Eric Minten, die een voorzet van Kevin Vossen simpel controleert en de bal door de benen van de keeper binnenschiet 0 – 4.

De wedstrijd was gelopen en de goed leidende scheidsrechter maakte er een eind aan.

a.s. zondag gaan we op bezoek in Ell en gaan ook daar weer voor de 3 punten!

Post dit verslag op: Hyves
« Terug