Hans Janssen Broekmans Advocatuur

Hier vindt u de uitslagen van de afgelopen 3 wedstrijddagen voor de Senioren, Jeugd en de Veteranen. Voor meer uitslagen en de wedstrijdverslagen kunt u op de teampagina terecht.

Verslag BEVO 1 (terrein: RKESV) - RKESV 1

Datum: 20-05-2018
Tijdstip: 14.30 uur
Uitslag: 2-3

BEVO verliest van feller Ell

BEVO kon vanmiddag zichzelf een dienst bewijzen, door te winnen in Ell, echter met name in de tweede helft liet de ploeg het afweten en trok de zege verdiend naar zich toe.

De eerste 10 minuten van deze wedstrijd, was het Ell wat de pot dicteerde en creëerde zich enkele goede mogelijkheden. In de 11e minuut een goed afstandsschot op de vuist van BEVO-keeper Nick Steeghs, die zich vanmiddag positief onderscheidde aan BEVO-zijde.

Enkele minuten later weer een goede mogelijkheid voor Ell, waarbij Michael Evers teveel vrijheid krijgt en van ongeveer 25 meter doeltreffend uithaalt laag in de benedenhoek onhoudbaar voor de keeper 1 – 0.

BEVO hervond zich gelukkig na dit doelpunt en aanval na aanval golfde op het Ell-doel.

Uit een van deze aanvallen werd een dubbele een/twee tussen Guido Gielen en Sam van Rijt door laatstgenoemde breed gelegd op Rob Minten, die simpel de gelijkmaker kon binnen schieten 1 – 1.

In de 37e minuut een volgende goede mogelijkheid voor spits Rob Minten, nadfat hij was diep gestuurd door Michael Janssen, echter de eveneens goed keepende goalie van de tegenpartij pareerde uitstekend.

Ongeveer 5 minuten voor rust neemt BEVO zelfs een voorsprong, na breed leggen van Michael Janssen op Eric Minten, die aanvallende middenvelder Kevin Vossen diep stuurt. Kevin weet hier wel raad mee en schiet uitstekend binnen 1 – 2.

Een minuut voor rust krijgt Kris Hermans nog een uitstekende kans om de voorsprong uit te breiden, echter hij schiet enkele meters voorlangs.

Enkele tellen later nog twee mogelijkheden om de score uit te breiden, waarbij eerst Rob Minten de keeper op zijn weg vindt en in de rebound redt de Ell-keeper subliem op de lijn op een inzet van Kevin Vossen.

Helaas voor BEVO, komt Ell in de extra tijd van de eerste helft alsnog langszij, na balverlies aan BEVO-zijde en onvoldoende ingrijpen, haalt een Ell-aanvaller van een meter of 20 uit en het stond weer gelijk.

In de rust probeerde BEVO-trainer Wilgert Janssen zijn team nog te inspireren om met name in verdedigend opzicht meer arbeid te verrichten, echter dit pakte verkeerd uit.

Na rust een onherkenbare BEVO-ploeg, waarin het gros van de spelers onder de maat bleven, waardoor het heel moeilijk werd om hier de volle winst te behalen.

Gelukkig voor BEVO stak BEVO-keeper Nick Steeghs in blakende vorm en hield door schitterende reddingen het doel nog schoon.

Maar helaas 10 minuten voor tijd viel dan toch de winnende treffer voor Ell, nadat de BEVO-ploeg weer eens knullig balverlies leed en simpel de 3 – 2 kon worden uitgespeeld.

De BEVO-ploeg probeerde het nog wel, maar vanmiddag was deze ploeg niet bij machte om het Ell heel moeilijk te maken

Vlak voor het einde dan toch nog enkele momenten om de score gelijk te trekken. De eerste voor Rob Minten op breed leggen van Kevin Vossen en de  laatste kans was voor Kevin Vossen, die tegen de lat kopt uit een voorzet van de ingevallen Sytse Kooistra.

Ell ging zodoende na 90 minuten verdiend met de punten naar huis.

a.s. zondag de laatste wedstrijd van het seizoen in en tegen Horn en kunnen we het seizoen met minimaal één week verlengen!

Post dit verslag op: Hyves
« Terug