Hans Janssen Broekmans Advocatuur

Hier vindt u de uitslagen van de afgelopen 3 wedstrijddagen voor de Senioren, Jeugd en de Veteranen. Voor meer uitslagen en de wedstrijdverslagen kunt u op de teampagina terecht.

Verslag Spcl Leeuwen 1 - BEVO 1

Datum: 02-12-2018
Tijdstip: 14.30 uur
Uitslag: 2-5

SLORDIG BEVO PAS IN DE TWEEDE HELFT LANS HEKKENSLUITER

Een slordig BEVO komt na 12 minuten achter tegen Sportclub Leeuwen na een goede actie van de thuisspelende ploeg, die de bal droog achter doelman Nick Steeghs schiet.
Al snel was dus duidelijk dat BEVO aan de bak moest om hier de 3 punten mee naar huis te kunnen nemen! Gezien het feit dat de bovenste ploegen elkaar vandaag zouden treffen was het nodig om te winnen en de aansluiting te houden met deze regionen van de competitie.
Na 2 minuten rechte BEVO al de rug. Na het goede druk zetten van Kris Hermans schiet hij de bal vervolgens zelf keurig in de lange hoek, en dus staat het 1-1.

BEVO neemt het initiatief in de wedstrijd over en een minuut later schiet dezelfde Kris de bal hard op doel, maar deze werd helaas voor BEVO nog maar net gered door de doelman. Enkele minuten later had dezelfde doelman alle moeite met een schot van Sam van Rijt, maar deze weet hij alsnog tot hoekschop te verwerken.

Na 30 minuten vindt het hoogte punt van de wedstrijd plaats. Een vrije trap op ruim 25 meter afstand van het doel wordt opgeëist door Sam van Rijt dat achteraf een goede keuze bleek. Met opnieuw een snoeihard schot schiet hij de bal in de rechterkruising. Geweldig doelpunt van de BEVO spits.
5 minuten later zet Kris Hermans, Kevin Vossen alleen voor het doel, maar helaas schuift hij de bal nét naast het doel.

Vlak voor rust komt BEVO dan toch nog in de problemen. Na slecht verdedigend werk maken de mannen van Leeuwen de 2-2.
In de rust zet trainer Wilgert Janssen zijn mannen weer op scherp om zéér onnodig punt verlies te voorkomen.

Dit wordt later ook uitgevoerd door zijn spelers, BEVO speelt iets nauwkeuriger en met dank aan de matig spelende verdediging en in het bijzonder doelman van Leeuwen loopt BEVO in de tweede helft terecht uit na een ruime zege.

Na 5 minuten in de tweede helft geeft opkomende back Guido Gielen de bal scherp voor en tikt Ivo Martens de bal met de buitenkant in de lange hoek. Na 60 minuten weer een goede vrije trap van Sam van Rijt maar de goalie krijgt zijn lichaam achter de bal. In de rebound lijkt het dan wel raak maar Roger Gielen schiet de bal in een leeg doel toch tegen de keeper aan.

Na 70 minuten maakt Sam van Rijt na een boogballetje zijn 2e treffer van de middag.
De eindstand werd op het scorebord gezet door Eric Minten die de aanval zelf opzette en de bal uiteindelijk leep over de doelman heen stift.
2-5 overwinning voor de BEVO mannen, die door deze overwinning de 4e plek delen met enkele andere teams.

Volgende week de laatste thuiswedstrijd van de eerste seizoenshelft, opnieuw een belangrijke wedstrijd voor BEVO tegen Horn.
We rekenen op grote steun op ons eigen Sportpark de Hookervenne.

Post dit verslag op: Hyves
« Terug