Hans Janssen Broekmans Advocatuur

Hier vindt u de uitslagen van de afgelopen 3 wedstrijddagen voor de Senioren, Jeugd en de Veteranen. Voor meer uitslagen en de wedstrijdverslagen kunt u op de teampagina terecht.

Verslag ST Panningen/Egchel JO17-2 - BEVO JO17-1

Datum: 05-10-2019
Tijdstip: 14.30 uur
Uitslag: 1-1

Panningen en Bevo delen de punten

Zaterdag middag 12.30 uur, de aftrap tussen Panningen jo17-2 en Bevo Jo17-1.

Alvorens de wedstrijd werd besproken om Panningen vandaag fel te bestrijden, en te proberen naar 3 gespeelde wedstrijden het maximum van 9 punten bij elkaar te krijgen.

Al vanaf minuut 1 werd meteen duidelijk dat Panningen een tegenstander van formaat was en dat we het lastig zouden krijgen. Voeg hier ook nog bij toe dat het voetballend vandaag niet wil lukken. Combinaties mislukken en te veel verkeerde keuzes werden gemaakt. Voor de neutrale toeschouwer waarschijnlijk een leuke wedstrijd want het spel golft op en neer. Ruststand 0-0.

In de rust werden de manschappen op scherp gezet en toegesproken dat er wederom de 2e helft hard gewerkt moest worden. Evenals in de eerste helft wil het vandaag niet lukken en krijgen we ons normale niveau niet gehaald. We zitten in minuut 65 als Pim een goede opening vind op Roy. Deze gaat 1 op 1 met de keeper, maar is niet zelfzuchtig. Hij speelt de bal op de goed me gelopen Rob 0-1. De manschappen van Bevo probeerden d.m.v. fel en aanvallend spel de wedstrijd definitief in het slot te gooien. Hierin werden we helaas te optimistisch waardoor we met te veel spelers voor de bal kwamen. Minuut 70 breekt aan als Panningen met een snelle counter onze verdedigers te snel af zijn, en ook de aanvaller van Panningen faalt niet 1 op 1 met Tijs, 1-1. In de laatste minuten van de wedstrijd komt nog een enorme kans aan voor Panningen, de aanvaller schiet de bal te slap in voor een leeg doel, en deze kan nog ternauwernood voor de lijn door Tijs gepakt worden.

Kortsamengevat, over het algmeen gezien een terechte uitslag waarbij beide partijen aanvallend niet scherp waren, maar toch hun kansen creëerden. Maar genoemd hebbende werd het eigen niveau vandaag gewoon niet gehaald.

Volgende week komt directe concurent Boekel jo17-1 op bezoek, dan zal het gewenste niveau weer gehaald moeten worden. We weten dat we beter kunnen, dus dit gaan we dan ook proberen te laten zien !
Aftrap 14.15 uur, sportpark Hookervenne.. be there !

Eindstand Panningen jo17-2 - Bevo jo17-1: 1-1

Doelpunten:

Rob Steeghs 1x 

Post dit verslag op: Hyves
« Terug