JUBILEUM BEVO BERINGE 10 & 11 JUNI!

In het weekend van 10 en 11 juni 2023 vieren we op ons sportpark het 75-jarig jubileum van BEVO Beringe. We vieren hiermee het 75-jarig jubileum van de afdeling voetbal en het 40-jarig jubileum van de afdeling tennis.

Het jubileum programma

Zaterdag 10 juni:

Vanaf 11.00 uur de BEVO jeugd challenges. Uitdagende spellen voor alle jeugd vanaf 6 jaar uit Beringe, of je nu lid bent of niet. Van kofferbakschieten op een echte auto tot een stormbaan hindernisbaan. Zowel voetbal, tennis en ook Jeu de boules spellen komen aan bod!

Vanaf 15.00 uur de BEVO-challenges voor oud leden, huidige BEVO leden en ook alle inwoners van Beringe. De BEVO-challenges bestaan uit een 10-tal behendigheidsspelen gebaseerd op voetbal, tennis en Jeu de boules. We beginnen bij binnenkomst met koffie en vlaai voor alle deelnemers. Hierna volgt de uitleg en kan iedereen starten met de challenges       

Voor zowel de jeugd als de senioren challenges, geldt dat ze erg laagdrempelig zijn om aan deel te nemen en bij de senioren hopen we veel (oud)leden die een verleden hebben bij BEVO te mogen begroeten. Ze kunnen geheel vrijblijvend deelnemen aan de challenges. Aanmelden hoeft niet en kan op de dag zelf plaatsvinden. Je kunt als groep deelnemen, maar ook individuen zijn van harte welkom om deel te nemen. De organisatie zorgt op de dag zelf voor de juiste indeling.

Na afloop van de challenges zijn er voldoende eetkraampjes en er kan in de kleedlokalen gedoucht worden, zodat je niet naar huis hoeft. Want om 19.00 uur start de feestavond in de feesttent waarbij hopelijk vele verhalen uit de oude doos opgehaald gaan worden. Ook hebben we gezorgd voor live muziek die wordt verzorgd door niemand minder dan feestband Khick en een DJ. Kortom, het gaat een super gezellige dag en avond worden!

 

Zondag 11 juni:

We starten om 11.00 uur in de feesttent met de speciale BEVO-jubileum brunch. Iedereen kan hieraan deelnemen, indien je jezelf voor 1 juni hebt aangemeld. Voor de kids zullen er ook live Pannenkoeken gebakken worden. Tijdens deze brunch zorgen we voor voldoende vertier met o.a. een tafel goochelaar en een DJ die stemmingsmuziek draait. Vanaf 13.00 uur barst de strijd los om de jaarlijkse penalty bokaal voor onze jeugd en om 14.00 uur worden onze kampioenen gehuldigd.

De kosten voor deze speciale BEVO-jubileum brunch zijn:
– Vrijwilligers van BEVO: Gratis
– Kinderen tot 5 jaar: Gratis
– Kinderen van 5 t/m 15 jaar: € 5,- per persoon
– Volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar: € 10,- per persoon

Aanmelden voor de brunch is een vereiste en kan tot 1 juni aanstaande via het formulier op deze pagina. 

We hopen vele (oud)leden en inwoners van Beringe te mogen begroeten tijdens dit jubileum op sportpark Beringe Buiten.

Aanmelden Jubileum brunch