Op vrijdag 28 april 2023 bestaat BEVO Beringe officieel 75 jaar. Dit laten we uiteraard niet zomaar voorbij gaan. In het weekend van 9-11 juni 2023 wordt er aan alle leden,  dus de huidige maar ook de voormalige leden, een feestprogramma aangeboden. De werkgroep “75 jaar BEVO” zal passende activiteiten uitwerken en organiseren.

Hou dus onze site goed in de gaten voor verdere informatie.

Als omni-vereniging blijven we de jubilea (75/90/100 jaar) van de vereniging BEVO Beringe met als oprichtingsjaar 1948 verenigingsbreed vieren. De verschillende afdelingen binnen BEVO hebben ieder hun eigen oprichtingsdatum en er zal dan ook bij de afzonderlijke jubilea van de afzonderlijke afdelingen aandacht besteed worden aan het bereiken van een bepaalde mijlpaal.

De afdeling tennis werd in 1981 opgericht en bestond dus in 2021 40 jaar; helaas kon dat door Corona niet gevierd worden. Daarom hebben we besloten om binnen het feestprogramma, naast het 75-jarig bestaan van de vereniging Bevo, ook op gepaste wijze aandacht te besteden aan dit jubileum van de afdeling tennis. In de toekomst zullen we echter uitgaan van de officiële oprichtingsdatum van elke afdeling.

Onze afdeling Jeu de boules (oprichtingsjaar 2022) is nog heel jong en zal ook gedurende het feest weekend onderdeel zijn van de festiviteiten, maar ook voor hen geldt dat de jubileumdata voor deze afdeling apart gevierd gaan worden.