Afdeling Jeu de Boules

Sinds het voorjaar van 2022 heeft BEVO Beringe een afdeling Jeu de boules binnen de gelederen. Deze afdeling heeft 6 banen op het sportpark Beringe Buiten beschikbaar voor het organiseren van diverse toernooien en activiteiten. Het Open Berings kampioenschap heeft reeds een vaste plaats op de agenda gekregen.

Hiernaast maken veel groepen, familie en/of vrienden, gebruik van de banen. Onder leiding van de Jeu de boules commissie worden deze activiteiten georganiseerd, waarbij de materialen beschikbaar worden gesteld en de spelregels worden uitgelegd. Vele groepen hebben hier al gebruik van gemaakt en het blijkt dat Jeu de boules gewoon een heel leuk gezelschapsspel is voor jong en oud.

Ook is er een whattsapp-groep waarin meer dan 50 mensen zitten die incidenteel, met name bij goed weer, een potje willen spelen. Als iemand zin heeft om te gaan spelen kan hij via deze groep snel en gemakkelijk de andere personen uitnodigen om ook te komen.

De activiteitencommissie bestaat uit: Wiel Bruijnen, Ad Hoeks, Peter Sonnemans, Geer van Zon en Johan Strijbosch.

Voor meer info kunt u terecht op: bevo.jeudeboules@gmail.com

Op zoek naar een leuke activiteit..

Bent u op zoek naar een leuke activiteit met familie, vrienden, uw vereniging, bedrijf etc.
Kom dan een paar uur jeu de boulen!

Het spelmateriaal is aanwezig en ook enkele leden van de afdeling Jeu de Boules van BEVO Beringe zullen aanwezig zijn. In totaal zijn er 6 banen beschikbaar á €10,00 per baan per uur.

Interesse, vragen of een toelichting nodig neem dan contact op met Wiel Bruijnen (t. 06-37557130) of een van onze (andere) commissieleden welke vermeld staan op deze website.