Eindelijk! Eindelijk!

Ze zijn jaren afwezig geweest: de clubkampioenschappen enkel voor mannen en vrouwen. Vorig jaar, 2022, was er al een voorzichtig begin gemaakt met de clubkampioenschappen heren. Toen was Stan Timmermans de uiteindelijke winnaar.

Maar dit jaar waren dus ook de dames goed vertegenwoordigd. Doordat de afdeling tennis een groep jongvolwassenen erbij heeft gekregen, kon er dus een redelijk ruim schema in elkaar gezet worden door de wedstrijdcommissie.

De opzet was deze keer wel iets anders. Tegenwoordig heeft iedereen het enorm druk met allerlei activiteiten in het weekend, daarom heeft de commissie besloten om de wedstrijden over twee weken te verspreiden en de finales niet in het weekend te laten spelen. Op 8 mei werden de eerste wedstrijden gespeeld en op 17 mei waren de finales. Het werden hele mooie wedstrijden met toch wel als ultieme uitdaging de finale dames tussen Dorrie Kessels en Auke Wulms; een wedstrijd die maar liefs 2 uur en 45 minuten duurde. Top dames!

We hopen dat we het volgend jaar nog meer deelnemers hebben, dus stimuleer elkaar en daag elkaar uit om het volgend jaar mee te doen.

Benieuwd wie zich een jaar clubkampioen dames en clubkampioen heren mag noemen?

Hier volgt de uitslag:

Heren enkel: Dames enkel:
1. Stan Timmermans 1. Dorrie Kessels
2. Marco Janssen 2. Auke Wulms
3. Sytze Kooistra 3. Renée Peeters