Op 18, 19 en 20 mei 2024 stond het 36e BEVO Jeugd-Voetbalkamp op het programma. Dit jaar met het thema ‘Olympisch Jeugdkamp’.

Het kamp werd dit jaar in goede banen geleid door onze kreiger; ‘Artemis’.

Met 48 enthousiaste kids en 24 vrijwilligers vertrokken we dankzij ‘de kammeruj van BEVO Beringe’ met de groene bus van Ghielen richting onze locatie in België. Eenmaal aangekomen in de buurt van de bestemming, begonnen de 7 groepen, als echte Olympsiche atleten, aan de felbegeerde strijd om als winnaar het Olympische Jeugdkamp te eindigen. De grote vraag was natuurlijk; wie is het snelst, sterkst en slimst.

De Gouden Gladiatoren trokken uiteindelijk aan het langste eind. Deze strijd werd mede door de inzet van onder andere De Sprintende Sirene en De Vurige Fakkels tot het laatste moment uitgevochten.

De kids en alle vrijwilligers werden voorzien van enkele stevige (gezonde) maaltijden, die door de kookstaf vakkundig werden bereidt. Dankzij Café ’t Hukske konden de kids op een regenachtige zondagavond genieten van een lekker frietje en een bruine snack.

Nadat vlak na de lunch alle ouders de kids weer kwamen halen in Oudsbergen, keerde ook hier de rust weer terug.

Gezamenlijk met de geleende busjes van Statice keerde iedereen weer voldaan terug richting Beringe.

Als organisatie kijken we terug op een meer dan geslaagd Olympisch Jeugdkamp. Hiervoor richten we een speciaal woord van dank richting alle vrijwilligers, de enthousiaste kids en onze sponsoren. Wij gaan ons klaarmaken voor het 37e BEVO Jeugd-Voetbalkamp dat gaat plaatsvinden op 7, 8 en 9 juni 2025.