Op zondagavond 8 januari vond de eerste nieuwjaarsreceptie van BEVO Beringe plaats. Na een pauze van 2 jaar vanwege Corona konden we voor het eerst als omni vereniging in de nieuwe accomodatie Beringe Buiten onze leden een gezond en sportief 2023 wensen. Vanuit de afdeling voetbal en de afdeling tennis werden de jubilarissen gehuldigd.

Onder het toeziend oog van ongeveer 70 leden zijn de diverse jubilarissen in het zonnetje gezet. Een aantal anekdotes uit het verdelen en de prestaties van een ieder op sportief gebied passeerden de revue. Als 25 jarig lid ontvingen Wilbert Stammen en Tom Sijben de zilveren BEVO speld. De gouden BEVO speld (40 jaar lid) was er voor Barrie Broekmans en Thea Steeghs-vd Beucken. John Timmermans, Henri Sijben en Twan vd Pasch werden benoemd tot ere-lid, gezien hun 50 jarig lidmaatschap. Tenslotte is Peter Broekmans onderscheiden vanwege zijn 60 jarig lidmaatschap met een blijvende naamsvermelding op ons sportpark, middels een tegel.

Na het officiële gedeelte werd er nog lang nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje en was het zeer gezellig in ons nieuwe clubgebouw. Ook hier werden weer veel mooie herinneringen opgehaald door alle aanwezigen.