Vrijdag 17 november was BEVO Beringe uitgenodigd door VVV Venlo om een wedstrijd bij te wonen tegen Willem II i.v.m. partnerclub van de week. Bij accommodatie Beringe Buiten hadden zich 49 jeugdspelers en 20 begeleiders verzameld waar we werden opgehaald door de dubbeldekker bus van Roedje Ghielen om naar VVV Venlo te gaan. Eenmaal aangekomen bij de Koel kochten sommigen een sjaal (wat niet overbodig was want wat was het koud) of wat te eten en te drinken. Daarna zochten we onze plaats op (we zaten rechts van het uitvak) dit zat vol met zingende Willem II supporters. We hebben nog even de warming-up bekeken en toen was het 21:00 uur en werd er afgetrapt door Willem II. Wedstrijd ging gelijk op en beide teams kwamen er niet makkelijk doorheen om te scoren. Net voor de rust kreeg VVV Venlo een rode kaart wat volgens de meeste jeugd spelers geen rode kaart was maar een gele kaart. Toen was het rust en mochten de vijf jeugdspelers Joy Lenders, Niki van der Sterren, Nick Teunissen, Koen Verber en Isa Willems van JO13-1 latje trappen. Joy Lenders mocht beginnen en schoot er 2 van de 3 raak, Niki van der Sterren schoot er 1 van de 3 raak, Isa Willems schoot er 1 van de 3 raak, Nick Teunissen schoot er 0 van de 3 raak en als laatste mocht Koen Verber en die schoot er 0 van de 3 raak. Hiermee brachten zij het teamtotaal op 4 rake schoten waardoor BEVO Beringe nu op de 2e plaats staat van serie Latje Trappen editie 23-24. 2e helft begon VVV Venlo goed met vroeg in de 2de helft een schot op goal. Helaas hield VVV Venlo geen stand en scoorde Willem II 3 keer op rij (58e, 63e en 80e minuut) maar in de 89e minuut wist VVV Venlo toch nog te scoren. Na 90 minuten reguliere speeltijd en 3 minuten blessure tijd zat de wedstrijd erop. Na de wedstrijd verlieten we de tribune richting de parkeerplaats waar de bus (waarin het heerlijk warm was) stond te wachten om ons terug te brengen naar Beringe. Op de terugweg met een smeltende ijspegel aan de neus werd er nog nagepraat over de wedstrijd.

Al met al een hele leuke en gezellige voetbalavond in de Koel en voor de latje-trappers een moment om nooit meer te vergeten.