Pass, knal. Lang of wied. Dit weekend goan we truuk in de tied!

Onder leiding van de Tijdreiziger (Stan Spee) vertrokken de kinderen zaterdag 27 mei jl. naar kamplocatie de Bosbeek in Opoeteren.Vol goede moed en toen nog vol energie kwamen ze aan in Opoeteren. Hier begon het allemaal met de kamerindeling en voetballen met/tegen de leiding. Na de overheerlijke maaltijd gemaakt door de kookstaf werden de kinderen losgelaten in het bos. Op het einde stond er nog een smokkeltocht op het programma wat voor een aantal beste spannend was. Bij terugkomst kon iedereen nog genieten van een aantal heerlijke marshmallows daarna was het douchen en naar bed. Uiteindelijk was rond 02.00 uur alles stil. 

Zondagochtend werden de kinderen “rustig” (met een boombox waaruit de Feijenoord goaltune knalde) gewekt door onze Tijdreiziger. Dit vond iedereen top! 
Na het ontbijt kon iedereen er weer volgas tegenaan met in de middag heerlijke waterspellen. Zoals altijd eindigde de dag met een spannende activiteit in het bos. Op de maandag was het alweer gedaan en werd iedereen door de ouders opgehaald maar niet voordat er nog een krachtmeting werd gedaan dmv een ouderwets potje touwtrekken. 

Kortom een geslaagd jeugdkamp en op naar volgend jaar.

We willen alle leiders bedanken voor de hulp en inzet en hopelijk tot volgend jaar. Ook de kookstaf wordt wederom bedankt voor het lekkere eten en drinken. Tot slot ook nog een dikke pluim voor de algehele leiding, bedankt en ga zo door.