Op deze, voor onze vereniging, historische dag bestaan we op de kop af 75 jaar. Samen met de leden die het langst lid zijn van onze vereniging hebben we die dag gevierd met koffie en vlaai in onze kantine, zie foto’s. 

Tijdens deze middag werden vele herinneringen opgehaald en anekdotes gedeeld. Het blijkt dat de herinneringen aan de geschiedenis van BEVO nog spring levend zijn in de hoofden van onze leden, ook al is het heel lang geleden. Een markante herinnering was een wedstrijd uit 1964. Piet Heijnen weet nog precies het verloop van de competitie wedstrijd (uit tegen Almania uit Sittard) en de uitslag. Nadat Theo Reinders dit had getoetst aan zijn archief bleek het exact te kloppen. Erg bijzonder na zoveel jaar.

Ook onze geschiedenis met het ‘betaald’ voetbal werd uitgebreid besproken en nu kan er hartelijk om gelachen worden. Gelukkig waren er na afloop van dit verhaal weer genoeg mensen bereid om BEVO bij de hand te pakken en weer op te bouwen tot de florerende vereniging die we momenteel zijn. 

In het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 juni vieren we het jubileum uitgebreid met alle (oud)leden en inwoners van Beringe. Het exacte programma komt zsm op de site te staan.