Praktische informatie

Informatie & nieuws

Alle info m.b.t. actueel nieuws vanuit de vereniging ontvangen alle leden via mail en wel via secretarisbevoberinge@outlook.com Bovendien beschikken we over een website Bevoberinge.nl en communiceren we ook via app, Facebook en Instagram.

We hebben ook een werkgroep “communicatie”, die zich bezighoudt met het optimaliseren van het bereiken van de leden in de breedste zin van het woord.

KNLTB

Als lid van onze vereniging word je ook ingeschreven bij de KNLTB. Via mijnknltb.toernooi.nl kun je allerlei info krijgen m.b.t. je speelsterkte, toernooien, competities enz

Reserveren van banen

Om gebruik te kunnen maken van onze tennisbanen moet je van tevoren reserveren. Hiervoor moet je de knltb clubapp installeren via je appstore. Het reserveren is makkelijk en wijst zich eigenlijk stap voor stap vanzelf.

Je kunt drie weken voor het gewenste moment reserveren; eerder gaat niet. Wil je gaan enkelen dan mag je een uur reserveren; ga je dubbelen dan mag je anderhalf uur gebruik maken van de baan. Uiteraard mag je zo vaak reserveren als jij wil.

Heb je nog geen groepje om mee te tennissen neem dan contact op met Anja Titulaer of Truus Broos; wellicht kunnen zij daar een rol in spelen.

Vergeet niet de reservering te annuleren mocht je onverhoopt toch niet gaan tennissen.

Tennislessen

Wij streven ernaar om zowel in het voorjaar als in het najaar tennislessen aan te bieden; dit is uiteraard afhankelijk van de vraag van de leden en het aanbod van tennisleraren.

De tennislescoördinatie is in handen van Lianne en Aniek Hendrix. Vragen rondom de tennislessen kunnen jullie uitsluitend via het volgende mailadres stellen  tennislesbevoberinge@hotmail.com

We hebben een tennisleraar in de avonduren voor reguliere lessen en op zaterdag geeft een tennisleraar pro deo les aan de competitieteams om zo het technische en tactische van het spelelement te verbeteren. De reguliere lessen zijn uiteraard tegen betaling; voor meer info verwijs ik jullie naar de tennislescoördinatie. (zie boven)

Baanverlichting

Tegenover de tennisbanen kun je met de trap naar beneden naar de kleedlokalen; links net voor de kleedlokalen kun je de verlichting van de tennisbanen inschakelen. Er hangt een duidelijke omschrijving hoe dit moet; kom je er niet uit? Er is altijd iemand die je graag wil helpen. Vergeet niet de lichten weer te doven als je als laatste van de baan gaat.

Gebruik van de kleedlokalen

De kleedlokalen bevinden zich beneden: nummer 6 is voor de heren en nummer 7 is voor de dames.

Het staat je vrij om van de douches in de kleedlokalen gebruik te maken. Wij verzoeken je om deze netjes achter te laten. Ben je de laatste zorg dan dat de vloer van zowel het natte als het droge gedeelte schoon is.

Tennisschoenen

Hou de accommodatie schoon en loop niet met gravelschoenen rond; denk bijvoorbeeld aan het dragen van slippers of ander schoeisel. Maak ook gebruik van de “bezems” rond de banen om het gravel onder je schoeisel te verwijderen.

Kantine

In principe is de kantine vanaf 19.30 open op maandag t/m vrijdag. In het weekend en tijdens activiteiten gelden andere tijden.

De afdeling tennis neemt de kantinediensten van de maandag, de dinsdag en de donderdag voor haar rekening en deze wordt op vrijwillige basis ingevuld. Hoe meer mensen hieraan meedoen hoe minder vaak je wordt ingezet. De indeling wordt gecoördineerd door Jorik Mulder. Je kunt je via mail aanmelden: jorikmulder@hotmail.com  Hij zal je verder op weg helpen; uiteraard hoef je niet direct een dienst alleen te draaien en word je eerst bijgestaan door een ander lid.

Sleutelbeleid

Als je wilt tennissen buiten de openstelling van de kantine en je wilt toegang tot de kleedlokalen, toilet en/of verlichting dan kun je bij onderstaande leden een sleutel ophalen:

Graag van tevoren bellen en afspreken wanneer en waar je de sleutel op kunt halen: deze sleutel geeft geen toegang tot de kantine.

Maandag: John van de Pasch | 06-53868744
Dinsdag: Sjaak Joosten | 06-11621957
Woensdag: Margriet Sonnemans | 06-30298828
Donderdag: Hans Sijben | 06-58911939
Vrijdag: Truus Broos | 06-47606303

Competitie

Elk lid mag en kan competitie gaan spelen. Er is een voorjaars- en najaarscompetitie vanuit de KNLTB. Alle info omtrent competitie-spelen ontvang je via Ludie Hendrix en/of John van de Pasch; zij coördineren het gehele wedstrijdgebeuren van de afdeling tennis zoals het Open Toernooi en de clubkampioenschappen.

Via toernooien en competitie kun je invloed hebben op je speelsterkte. Denk niet dat wedstrijden en competitie alleen voor gevorderden is, want er kan door iedere speelsterkte gespeeld worden.

Vrijwilligers

Onze gehele vereniging draait op vrijwilligers. Wil jij ook je steentje bijdragen? Graag!

Denk aan het organiseren van activiteiten, meehelpen bij activiteiten, zitting in een commissie, kantinedienst draaien. Je hoeft als vrijwilliger niet heel veel tijd in je bijdrage te steken; wij zijn blij met elke bijdrage. Denk bv aan een extra kantinedienst tijdens een activiteit, het maken van hapjes tijdens het toernooi, zitting nemen in de wedstrijdcommissie, begeleiden en/of organiseren van activiteiten.

Interesse mail naar: tennis@bevoberinge.nl