Tennislessen

Wij streven ernaar om zowel in het voorjaar als in het najaar tennislessen aan te bieden; dit is uiteraard afhankelijk van de vraag van de leden en het aanbod van tennisleraren.
De tennislescoördinatie is in handen van Aniek Hendrix en Lianne Hendrix. Vragen rondom de tennislessen kunnen jullie uitsluitend via het volgende mailadres stellen tennislesbevoberinge@hotmail.com

We raden beginnende leden aan om tennislessen te nemen om zo de basis te leggen voor de juiste techniek, de juiste houding en het beste spelinzicht. De lessen worden aangeboden in clusters van 10-15 lessen; ook dit is weer afhankelijk van vraag en aanbod.

De tennisleraar wordt rechtstreeks betaald door degenen die les nemen; dus niet via de vereniging. Het bedrag dat betaald moet worden is afhankelijk van het aantal lessen, het aantal lessers per uur en het uurloon van de tennisleraar. Een leraar werkt het liefste met groepjes van vier, maar ook hier kan in overleg afgeweken worden.
Het is de bedoeling dat iedereen die les wil ook les krijgt.
Opgeven voor de tennisles kan individueel, maar ook als groep.
Uiteraard mogen ook gevorderde spelers zich opgeven voor tennislessen; bij de indeling van de lesgroepen wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met alle wensen.

Wil jij ook lid worden?

Nog geen lid?

Ben je nog geen lid en wil je uitproberen of deze mooie sport iets voor jou is?
Ook dat kan. Je gaat dan de lessen volgen en je beslist pas na 5 lessen of je lid wilt worden of niet. Pas als je officieel lid bent, word je ingeschreven bij de KNLTB en kun je via hun app een baan reserveren buiten de tennisles om.

Zijn er na het lezen van deze info toch nog vragen, stel ze dan aan onze tennislescoördinatoren

Stel je vraag...