Pupil van de week

Ouders zijn verantwoordelijk voor hun kinderen op de dag dat hun kind pupil van de week is en zijn dus altijd “in de buurt”.

Kinderen en ouders worden opgevangen door Maud Bruijnen en zij krijgen uitleg over het programma.

Kleding

Tijdens het officiële programma hebben de kinderen het volledige BEVO tenue aan. Dat houdt in, Bevo shirt van het eigen team, witte voetbalbroek, rode voetbalsokken en voetbalschoenen. Als het koud is dan is uiteraard thermo (onder) kleding aan te bevelen. Trainingspak is ook aan te bevelen wanneer er tijdens de wedstrijd plaats genomen is op de bank bij de spelers van BEVO 1.

Tijdsschema

  • 13.35u: Aanwezig en opvang door Maud;
  • 13.45u: Meedoen met de warming-up van BEVO 1. Na de loopoefeningen gaan de pupillen met de reserves een balletje trappen/passen. Basisspelers gaan vervolgens met hun wedstrijdvoorbereiding verder;
  • 14.20u: Pupillen melden zich bij de scheidsrechter;
  • 14.25u: Pupillen gaan in BEVO tenue samen met de spelers en scheidsrechter het veld op. Spelers hebben ieder 1 pupillen-bal bij zich. Pupillen winnen de toss en schudden de handen van de teams.
  • 14.28u: Pupillen dribbelen 1 voor 1 vanaf de middenstip, tussen de tegenstanders door, richting de doelman van de tegenstander en proberen te scoren. Daarna gaan zij met hun bal naar de dug-out van BEVO waar zij naast de reservespelers naar de wedstrijd kunnen kijken. De BEVO reserves ontfermen zich over de pupillen.
  • Rust: Tijdens de rust kunnen de pupillen samen met Maud een gratis drankje en snoepzakje in de kantine gaan halen. Normaal gesproken gaan ze na de rust hun eigen weg (met hun ouders of vriendjes naar de wedstrijd kijken of op het middelste veld een balletje trappen);
  • 16.15u: Na afloop van de wedstrijd gaan de pupillen met de spelers van BEVO 1 aan de zijlijn op de foto. Vervolgens kunnen de pupillen met de ouders naar huis.

Ouders mogen foto’s maken tijdens de activiteiten en deze foto’s vervolgens delen met Maud. Maud zorgt er dan voor dat de foto’s bij de juiste persoon terecht komen voor een stukje op de website.